pos-vr2-top4

Kevätarkki
9.–13.4.2017

ingressikuvaTervetuloa virkistymään häikäisevän luonnon ja virvoittavan Raamatun äärelle Vuokatin luonnonkauniisiin maisemiin. Vuokatinvaaran aurinkoiset rinteet, kevääntuoksuiset metsät ja maisemat, jotka virvoittavat väsyneen mielen, kutsuvat sinua. Halutessasi kylpylän lämpö ja vesihieronta – siinä kehykset kutsulle Jumalan sanan kokonaishoitoon: opiskelemaan, virkistymään, hiljentymään, ystävyyttä ja yhteyttä kokemaan. Olet lämpimästi tervetullut!

Vuokatinrannan Kevätarkki tarjoaa syventymistä Raamattuun.

Opiskelun ohella ovat tarjolla todella monipuoliset ulkoilumahdollisuudet: hiihtoa, sauvakävelyä, lumikenkäilyä tai lumilautailua (putkessa tai mäessä), uimahalli- tai kylpyläkäyntejä, tutustumista kainuulaiseen elämäntapaan ja kulttuuriin. Pääseepä halutessaan ajelemaan koiravaljakollakin. Iltoja vietetään takan äärellä, kirkkosalissa tai ulkokodassa.

Varustus: Normaalin sisä- ja ulkoiluvaatetuksen ohella hyödyllisiä ovat pikkureppu ja termospullo.

Arkkiviikkoa vetää Suomen Raamattuopiston Avoimen Raamattukoulun vastaava opettaja Santeri Marjokorpi ja Seppo Salmi Ylämaalta.

Ohjelma 9.4.
Ohjelma 10.4.
Ohjelma 11.4.
Ohjelma 12.4.
Ohjelma 13.4.
pos-vr2-right

Hinnat ja ilmoittautumiset

Osallistumismaksu koko viikolle 30 €/hlö, 5 €/pvä (sisältyy täysihoitohintaan)
Täysihoitohinta määräytyy majoituksen ja mahdollisen privaattihuonehinnan mukaan alkaen 288 €/hlö.
Nuoret alle 16v -20%, lapset 4-11 -40% ja alle 4v -100%
Liinavaatteet 12 €, myös omin liinavaattein voi majoittua.

Tiedustelut ja varaukset puhelimitse tai sähköpostitse niin kauan kuin paikkoja riittää!

VUOKATINRANTA
Vuokatinrannantie 8
88610 Vuokatti
p. 08-619 470 (ma-pe klo 9-16)
mail: info@vuokatinranta.fi
www.Vuokatinranta.fi

HUOM! Jos haluat osallistua Kevätarkki täysihoitoon ja ohjelmaan, paketit varataan puhelimitse tai sähköpostitse! Nettivaraamossa myymme ainoastaan majoitusta. Tapahtumien ajaksi on tehty omia kiintiövarauksia, joten todellinen varaustilanne ei niiden osalta näy nettivaraamossa.

Majoituspaikkojen tarkempia kuvauksia voit katsella mökki- / huoneistokohtaisesti nettivaraamostamme osoitteesta kauppa.vuokatinranta.fi


  

  •  
  • Tykkää Vuokatinrannasta Facebookissa!